1177 påmeldt til Sørlandsgaloppen 2016

1177 påmeldt til Sørlandsgaloppen 2016

- 1177 påmeldte deltakere til årets Sørlandsgaloppen er langt over hva vi forventet og utrolig gøy., sier leder av Hovedkomiteen, Nils Gjelsten (bildet)

Og etter at fristen for påmelding gikk ut har flere tatt kontakt og pent bedt om å få bli med. de hadde rett og slett glemt påmeldingsfristen i en hektisk sommerperiode. Gjelsten opplyser at det jobbes med å få lagt inn noen ledige startnummer i hver klasse slik at etternølerne også kan bli med. Alternativet er å løpe i de "direkte klassene".

Totalt er deltakere fra mer enn 100 klubber og sju nasjoner påmeldt til Sørlandsgaloppen. - Vi håpet gjennom vinteren og våren at vi skulle nå et sted mellom 800 og 1000 deltakere. Så dette er over all forventning, sier Gjelsten som mer enn gjerne tar imot etteranmeldinger det siste døgnet. Deretter er det påmelding til direkte løyper. Gjelsten sier at han av erfaring vet at en god del løpere er litt sent ute, og at mer enn 100 etteranmeldinger er realistisk å regne med.

Rundt1200 o-løpere i Lillesand og i skogen i Høvåg er en solig forbedring fra forrige gang Sørlandsgaloppen ble arrangert på Sørlandet. Gjelsten tror at solid markedsføring er en av årsakene til at så mange o-løpere kommer til Sørlandet sommeren 2016 for å delta i Galoppen.

- Vi har delt ut flyers på alle store o-løp i Norge siden O-festivalen 2015. I tillegg har vi vært til stede på mange o-løp i Danmark, og vi har sendt en rekke info-brev til norske o-klubber med oppfordring om å komme til Sørlandsgaloppen, sier Gjelsten som også tror at det å legge "O-campen" til flotte Skottevik feriesenter har trukket løpere til årets Sørlandsgalopp.

Et resultat av dette er at mange o-klubber har valgt å legge årets klubbtur til nettopp Sørlandsgaloppen.

Leder av Hovedkomiteen mener at det aller meste er i rute foran Sørlandsgaloppen. - Funksjonsansvarlige har gjort en kjempejobb, og det virker som om de har god kontroll, sier Nils Gjelsten fra IL Høvdingen, en av de fem arrangørklubbene.

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer