Det blir o-tilbud hele SG-uka

Det blir o-tilbud hele SG-uka

Det blir fullt opp med orienteringstilbud hele Sørlandsgalopp-uka i Kristiansand- og Lillesands-området. Det ordner Kristiansand Orienteringsklubb.

-Vi skal sørge for at det blir treninger og treningsløp fra søndag 3. juli og frem til torsdag 7. juli, lover Jack Bjørnsen, leder i KOK. Han vet av erfaring at mange galoppdeltakere kommer til Sørlandet i god tid før løpene starter. Og helt sikkert er lystne på å en tur i skogen kombinert med sørlandsferie og forhåpentligvis topp sommervær.

-Vi skal sørge for at det blir treningsløyper hver eneste dag på alle nivåer. Uten at det er planlagt i detalj, ser jeg for meg åtte forskjellige treningsopplegg som vil være tilgjengelige fra 3. juli til noen dager etter at Sørlandsgaloppen er arrangert, sier KOK-lederen som satser på at noen av treningene blir veldig relevante for løpene i Sørlandsgaloppen, mens andre vil bli lagt til andre sørlandske terrengtyper, for eksempel mer typisk innlandsterreng enn det vil være i de fire galoppløpene som jo går helt ute ved kysten.

I denne perioden får KOK besøk av 45 tsjekkiske o-løpere som helt sikkert vil benytte de nevnte treningsløpene. De skal også delta i Sørlandsgaloppen 2016 som dermed er sikret internasjonal deltakelse.

http://www.kok.no/kok-arrangerer/1077-camp-kristiansand-3-10-juli

 

 

 

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer