Generalsekretæren klar for SG 2016!

Generalsekretæren klar for SG 2016!

Generalsekretær Lasse Arnesen i Norsk Orientering er klar for Sørlandsgaloppen 2016. Og satser på at flere av familiemedlemmene også skal delta.

Den tidligere toppalpinisten leder nå Norsk Orientering med totalt 23000 medlemmer i de 378 klubbene rundt i landet. Og Arnesen oppfordrer flest mulig til å delta i Sørlandsgaloppen 2016 der løpene finner sted i Lillesand og Høvåg-området.

Dette er terreng som Lasse kjenner som sin egen bukselomme, nær sagt. Etter nærmere 50 år med sommerferie på familiens hytte har generalsekretæren hatt mange treningsturer, både med og uten kompass, i området der Sørlandsgaloppen skal arrangeres i juli 2016.

-Utfordrende terreng, sier han og peker på at det stiller krav til gode løypeleggere for at løpene skal bli gode opplevelser for flest mulig. Og akkurat det siste er arrangøren svært opptatt av og finsikter de beste løypeleggerne til å sørge for at generalsekretæren får sitt ønske oppfylt.

I snart 70 år har familien til Arnesen hatt sommersted ikke mange steinkastene fra der løpene skal foregå. – Dette er jo vårt nærområde, sier han og forteller at han ofte har hatt besøk av venner både fra inn- og utland som skryter uhemmet av hvor flott det er her. – Jeg har fått tilbakemeldinger fra alle om hvilket fantastisk sted dette er å feriere om sommeren. Sånn sett må dette være midt i blinken for o-løpere som vil kombinere kart og kompass med sommerferie på Sørlandet, sier Lasse Arnesen.

 

 

 

 

 

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer