Ordførerduell åpnet Sørlandsgaloppen 2016

Ordførerduell åpnet Sørlandsgaloppen 2016

To ordførere løp så å si likt over mål i "ordførerklassen" i Søtlandsgaloppen. Lokalkjente Arne Thomassen fra Lillesand og Evje- og Hornnes-ordfører Bjørn Ropstad smilte o kapp og skrøt av løyper, stemning og arrangement. Med seg i politikerklassen hadde de sønn til Bjørn, stortingsrepresentant Kjell Ingolf Ropstad som imponerte med høy fart både ved passering samlingsplass og de siste metrene mot mål.

- Neste gang skal jeg få med partileder Hareide, mente Ropstad som har løpt mange o-løp i ungdommen, men da var det langt flere myrer enn han støtte på i Lillesands gater.

Dermed er altså Sørlandsgaloppen 2016 i full gang. I skrivende stund er det fortsatt noen hundre løpere ute i Lillesands parker og gater. Men mange o-løpere fra 123 klubber og åtte nasjoner er allerede i ,mål. Det har vært massevis av smil etter målpasering, og løypelegger Ståle Gjelsten har fått mye ros. Så langt har galoppen gått som smurt, selv om sola forsvant like før start. Noen få dråper regn har kommet, men fredag og lørdag er det lovet sol og søtlandssommer.

Vel møtt i Høvåg fredag, lørdag og søndag.

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer