Så vakkert er det i løpsterrenget!

Så vakkert er det i løpsterrenget!

Med et par ukers unntak har det vært en mild vinter på Sørlandet. Dermed er det barmark i løpsterrenget til Sørlandsgaloppen 2016 midt i februar.
Leder av Hovedkomiteen, Nils Gjelsten, tok seg en tur med kamera i det vakre Høvåg-området der løpene (med unntak av sprintløpet i Lillesand) skal gå, og der o-campen ligger. Nils aner allerede en vår i emning, melder han.

Om bildene forteller Nils:

- Svanebildet er fra innerst i Isefjærfjorden som grenser til Eidjordkartet. Isefjærfjorden er kjent for sitt varme vann sommerstid og en vegetasjon som minner mer om et innlandsvann enn sjøen.

De to andre bildene er fra Skottevig hvor O-campen er. Det er stille nå blant husene på Skottevig, men det blir noe helt annet til sommeren.

Mange av leilighetene er allerede bortbestilt, så de som ønsker å bo på Skottevig må skynde seg.

De to terrengbildene er fra henholdsvis Åmland og Eidjord kartene. Kartutsnittet er fra de samme områdene som bildene. Terrenget er lett til middels kupert med blandingsskog. Det er områder med veldig god løpbarhet, men også søkk / myrområder med nedsatt løpbarhet.

Det er en del innslag av kulturmark og forholdsvis mye stier og veier. Løypeleggerne lover å lage gode løyper for små og store.

Regner med at dere får lyst til å komme til Sørlandsgaloppen 2016! Påmeldingen er i gang. Og det er fortsatt ledig plass på Skottevik Feriesenter. Men det gjelder å være raskt ute med bestillingene!

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer