Samlingsplass med egen badestrand

Samlingsplass med egen badestrand

Det er ikke ofte at en arrangør kan tilby sandstrand på samlingsplassen! Men det er en del av tilbudet når Sørlandsgalloppen starter i Lillesand sentrum torsdag 7. juli.

For på samlingsplassen i vakre S.N. Hansens park på Kokkenes-siden er det både badestrand og lekeplass for barna. I tillegg er du nesten midt i vakre Lillesand by med alle tilbudene som finnes der. I vakkert vårvær var hovedkomiteen for Sørlandsgaloppen 2016 nylig på befaring der.
På bildet på stranda ser du tre av Hovedkomiteens representanter, Fred Arne Sivertsen, Kristen Langan og Kåre Danielsen under befaringen. På bildet fra plenen i parken ser du Fred Arne Sivertsen, Kristen Langan, Nils Gjelsten og Kåre Danielsen.
I juli regner vi med at vi passerer 20 grader både i luft og vann, og da blir det nok enda triveligere enn det var denne aprildagen med sol, nordvest vind og sju-åtte varmegrader.
Selve løpet går i Lillesands gater og parker denne dagen, og her er det nok tett med både turister og lokalbefolkning denne torsdags ettermiddagen og kvelden.

Neste dag forflytter løpet seg til Høvåg, også der i nærheten av sjøen og Blindleia med de mange muligheter for rekreasjon som finnes der. Da er samlingsplassen på Høvåg skole. De tre avsluttende løpene foregår i dette området, med kort avstand til Skottevik Feriesenter der over 300 o-løpere allerede har bestilt overnatting. Og fortsatt er det nok av plasser for bobiler og telt ledige.
Hvis du vil bo i hytte eller leilighet, er Kristiansand Feriesenter på Dvergsnestangen 16 kilometer unna Høvåg skole et godt alternativ. Også her er det badeplasser og fiskemuligheter etter o-løpene er unnagjort.

 

 

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer