Stor pågang etter overnatting!

I det oppvarmede svømmebassenget kan du kose deg etter endt o-løp.

Stor pågang etter overnatting!

Han smiler bredt, "booking-sjef" Kristen Langan. Og det har han virkelig gode grunner til. Med erfaring fra liknende jobb ved flere tidligere Sørlandsgalopper, gleder han seg over at pågangen for å bestille overnatting på Skottevik feriesenter er større enn på svært lenge.

- Ved starten av november er over 20 % av enhetene bestilt.  Til å være «så tidlig i sesongen» er dette uvanlig mye.  Og det er jo svært hyggelig, sier Kristen Langan som altså har koordinert Ocamp i forbindelse med Sørlandsgalopp i Kristiansandsområdet siden 2004.  - De tidligere årene er det først i februar vi har vært på det nivået vi nå er, legger Langan til.

Fakta er at Sørlandsgaloppen 2016 har større sengekapasitet enn tidligere, men det kan også komme godt med. For OK Sør-mannen Langan er i dialog med flere klubber som planlegger klubbtur til Sørlandsgaloppen 2016.

Skottevik feriesenter er jo et paradis på Sørlandet. Tett på Skagerrak med oppvarmet svømmebasseng, lekeplasser, flotte muligheter for fiske og dykking, er Skottevik et sted mange nordmenn og ikke minst utlendinger legger ferien.  På Skottevik disponerer Sørlandsgaloppen 2016 hytter, leiligheter og plass for telt og bobiler/campingvogner.

Og best av alt, kanskje. Det er bare en ti-femten minutters sykkeltur fra Skottevik Feriesenter til samlingsplassen på Høvåg skole.

Ta kontakt med Kristen Langan på mailadresse: ocampgalopp2016@gmail.com. De beste overnattingstilbudene går som kjent først!

 

 

 

 

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer