Velkommen til Lillesand!

Velkommen til Lillesand!

Lillesands populære ordfører Arne Thomassen synes det er spesielt hyggelig å ønske deltakerne i et så positivt arrangement som Sørlandsgaloppen velkommen til kommunen.
- Et slikt løp er jo bra for folkehelsa og gjør helt klart noe svært positivt med de som deltar i en så flott idrett, sier Høyre-ordføreren som markedsfører hele kommunen når han ønsker Galopp-deltakerne velkommen. – Vi har så mye å vise frem i Høvåg, i Brekkestø og selvsagt i selve Lillesand by, sier Thomassen og nevner de mange uthavnene, Blindleia, museer, restauranter og ikke minst et livlig handelstilbud.


At mange av deltakerne og deres familier skal overnatte på sørlandsperlen Skottevik Feriesenter i Høvåg, synes ordføreren er helt topp. – Et slikt arrangement skaper aktivitet for hele kommunen, sier Thomassen som oppfordrer enda flere til å ta turen til Sørlandsgaloppen i Lillesand og Høvåg.  Han er sikker på at de som drar til Sørlandsgaloppen 2016 kommer vil få en flott opplevelse og få lyst til å dra tilbake til kommunen.


- Sommerbyen Lillesand er altså verd et besøk?
- Lillesand er flott hele året, men selvsagt ekstra vakker om sommeren. Vi har lagt til rette for et stort løypenett rundt i kommunen som deltakerne kan benytte om de vil ha litt ekstratrening. Og skulle de kjede seg litt, så er det nærmere 20 butikker i handelssenteret Lillesand Senter i tillegg til alle butikkene i sentrum av byen. Der blir de godt tatt imot, lover ordføreren i «Galopp-kommunen» Lillesand.

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer