Velkommen til Sørlandsgaloppen 2016

Velkommen til Sørlandsgaloppen 2016

7. til 10. juli 2016

Lillesands ordfører Arne Thomassen (i midten), leder av Hovedkomiteen Nils Gjelsten (t.h.) og løypelegger Ståle Gjelsten ønsker over 1000 løpere velkommen til første løp i Sørlandsgaloppen, sprinten i Lillesands gater. Mer enn 1200 deltakere kommer til å konkurrere de fire dagene under galoppen.

Sørlandsgaloppen 2016 skal arrangeres i noe av det flotteste området Sørlandet har å by på sommerstid, nemlig i Høvåg og Lillesand.Her kan du løpe orientering  like ved Blindleia der tusener av turister ferierer hver sommer. Se arenaskisser fra Lillesand og Høvåg.

Torsdag 7. juli starter det hele med gateløp i sørlandsperlen Lillesand. I den vakre trebyens parker og gater, helt sikkert med mange skuelystne, blir det sprintløp denne forhåpentligvis vakre sommerkvelden.

Deretter flyttes løpene til Høvåg med stevnesenter og samlingsplass på Høvåg skole. Løpene skal gå i nærområdet  til skolen, bare få meter fra Blindleia. Det blir løp fredag, lørdag og søndag, enten på helt nye kart eller på nyreviderte kart.

Det er 52. gang Sørlandsgaloppen arrangeres når Kristiansand O-klubb, Il Høvdingen, OK Sør, Oddersjaa, Birkenes IL, Vindbjart og Søgne og Songdalen O-klubb inviterer til en ny galopp.

Denne gang har vi ønsket at de mange tilreisende skal få føle at de virkelig er på Sørlandet, både når de løper i skogen eller i Lillesands gater, og når de nyter sørlandssommeren av mellom slagene.

Etter en helt sikkert vellykket Sørlandsgaloppen 2015, høyt til fjells i Rauland i Telemark, gleder vi oss til å vise frem det beste av Sørlandet til norske og utenlandske o-venner.

 

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer