Vinn kosedyr og inngangsbilletter!

Vinn kosedyr og inngangsbilletter!

Deltar du i Sørlandsgaloppen i år, kan du vinne inngangsbilletter til Dyreparken, herlige kosedyr og nøkkelringer med dyr på.

Kristiansand Dyrepark fyller 50 år i år, og aldri har det vært mer å hente av opplevelser i landets største turistattraksjon. Dyreparken har vært raus med Sørlandsgaloppen og gitt 10 inngangsbilletter som gjelder både for Parken og Badeland, mange herlige kosedyr og nøkkelringer med kjente Dyreparken-dyr på.


Første dag under Sørlandsgaloppen trekker vi ti heldige vinnere som hver får en inngangsbillett verd ca 600 kroner. Og vi trekker kosedyr blant deltakerne i 10-12 års klassene.

Vi regner med at alle deltakerne i Sørlandsgaloppen kjenner til den flotte dyre- og opplevelsesparken ikke langt fra løpsområdene i Høvåg og Lillesand. Men hvert eneste år er det nye attraksjoner i Dyreparken. Nytt i år er en 100 meter lang hinderløype i Badeland, Sirkus Jesper, fire nydelige gepardunger og nytt anlegg for hvithåndgibbonene Erik og Sofie.
Vi nevner også selveste Kaptein Sabeltrann, Karius og Baktus dukketeater, konserter, Hakkebakkeskogen om ble åpnet i fjor, Kardemomme By, Julius, løver, sibirske tigre og geparder.

Kombinasjonen Sørlandsgaloppen-Dyreparken må jo være den ultimate sommerferieopplevelsen!

 

 

 

Leave Your Comment

Logg inn for å skrive kommentarer